Kolekce Kingdom Hearts HD 1.5+2.5 ReMIX a 2.8 Final Chapter Prologue vyšly pro Xbox One

novinka  2
Martin Šmíd, 18. 2. 2020 10:28
V minulém roce vyšla výborně hodnocená hra Kingdom Hearts 3. Šlo o první díl této úspěšné série, který se dostal na konzoli od Microsoftu. Protože si na ní dokázal získat fanoušky, Square Enix koncem minulého roku oznámil, že jim přinese i kolekce s předchozími díly, které jsou dostupné od dnešního dne. Pokud si tedy chcete na konzoli Xbox One užít celou ságu, konečně můžete.

Oficiální popisky

Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX je jedinečná kompilace šesti oblíbených cest ze série Kingdom Hearts, která obsahuje čtyři hry a dva remasterované filmy v kvalitě HD. Hra Kingdom Hearts, která je výsledkem spolupráce společností Disney a Square Enix, je jednou z nejpopulárnějších RPG sérií v historii videoher. Vypráví o odvěkém boji dobra proti zlu, světla proti temnotě.

Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue je kompilace tří magických prostředí hry Kingdom Hearts. Tato sbírka dobrodružství obsahuje Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD, Kingdom Hearts χ Back Cover (film) a Kingdom Hearts 0.2 Birth by Sleep – A fragmentary passage.

Zdroj: Tisková zpráva

Xbox One

xone
Microsoft Game Studios, Microsoft
Datum vydání hry:
23. 11. 2013
KARTA HRY

Komentáře