Kočičí dobrodružná hra Stray dostává první známky

novinka  27
Martin Šmíd, 18. 7. 2022 18:19
Už zítra vyjde kočičí dobrodružná hra Stray, která na sebe už nějakou dobu poutá velkou pozornost. Pokud se na ni těšíte, tak vám určitě udělá radost, že se vývojářům dle prvních známek povedla a nabízí příjemný herní zážitek, spoustu možností stát se kočkou a také zábavné logické hádanky. Níže se na některá hodnocení můžete podívat. Hra Stray vychází pro konzole PlayStation 5 a PlayStation 4. Od prvního dne je součástí předplatného PlayStation Plus Extra a Premium.

 „Stray je zábavné dobrodružství s logickými hádankami v poutavém postapokalyptickém světě.“ – 9/10 (Gamespot)

„Stray je pohlcující a krásná dobrodružná hra plná detailů a osobitosti. Kdo by řekl, že řešení hádanek v roli kočky může být tak zábavné?“ – 9/10 (TechRaptor)

„Stray je sice malá hra, ale je také krásná, s láskou vytvořená a přechází z jednoho žánru a herního stylu do druhého s působivou grácií.“ – 9/10 (wccftech)

„Hra Stray velmi příjemným dobrodružstvím. Je poměrně přímočará a dává vám spoustu příležitostí vtělit se do kočky, ať už se otírá o nohy robota, drápe do nábytku nebo hledá útulná místa, kde by si mohla zdřímnout.“ – 8/10 (Push Square)

Zdroj: TZ

Stray

ps4ps5xsxxone
Annapurna Interactive, BlueTwelve Studio
Datum vydání hry:
19. 7. 2022
Žánr:
Adventura, Indie
KARTA HRY
9/10

Komentáře