Killzone: Shadow Fall – informace o multiplayeru

novinka  8
Martin Šmíd, 2. 9. 2013 22:30
Akční hra Killzone: Shadow Fall přinese jednak příběhovou část, která má vydržet podle vývojářů několik hodin, ale také multiplayer, který zřejmě bude tím úplně hlavním. Multiplayer vývojáři odhalili poprvé minulý měsíc na GamesComu, přičemž nyní na oficiální stránce dodali několik dodatečných zajímavých informací, o které vás nemůžeme ochudit. Pokud se na hru těšíte, na informace se můžete podívat níže v novince. Killzone: Shadow Fall vychází koncem listopadu pro konzoli Playstation 4.

Herní mechanismy
Většina mechanismů dostupných v singleplayeru jsou nyní dostupné i v multiplayeru, včetně krycího systému. Navíc multiplayerová čáíst zahrnuje spoustu brutálních zakončení, některé jste mohli vidět z hratelných ukázek singleplayeru.

Zbraně
Multiplayer obsahuje celkem 22 různých zbraní. Každá zbraň se od sebe liší nejen vizuálním zpracováním, ale i svým chováním. Na oficiální stránce hry si můžete přečíst o některých zbraních jako StA-55 Assault Rifle (http://www.killzone.com/kz3/en_GB/blog/news/2013-07-03_sta-55.html ), VC-15 shotgun pistol (http://www.killzone.com/kz3/en_GB/blog/interviews/2013-08-01_vc15-shotgun-pistol.html ), M55 assault rifle (http://www.killzone.com/kz3/en_GB/blog/interviews/2013-08-27_m55-assault-rifle.html ) a VC-30 shotgun (http://www.killzone.com/kz3/en_GB/blog/interviews/2013-08-15_vc30-shotgun.html ). Popisky dalších zbraní budou brzy následovat.

Součástky pro zbraně
Ve hře existuje 19 různých součástek pro zbraně, které si můžete odemknout, přičemž slouží k rozšíření funkčnosti zbraně. Můžete třeba svoji oblíbenou zbraň obohatit o daleko ničivější náboje nebo velikost zásobníku, a tím se stát daleko obávanějším válečníkem.

Třídy a schopnosti
V multiplayeru existují celkem tři třídy a 12 unikátních schopností. Každá třída může mít až dvě speciální schopnosti. Více hodlají vývojáři upřesnit v následujících týdnech, takže vám dáme ještě vědět.

Warzones
Warzones obsahuje celkem osm režimů, přičemž čtyři jsou úplně nové. Nejdůležitější informací je, že si všechny režimy můžete upravit podle svých potřeb, přičemž nejhranější uživateli vytvořené režimy ve Warzones budou vývojáři vyzdvihovány na viditelné místo, aby si je mohl vyzkoušet naprosto každý.

Bojová vyznamenání
Vyznamenání jsou dočasné bonusy, které když jsou aktivovány, dodají vám více bodů během jednoho kola. Bonusy jsou vždy aktivní v dané hře. Kromě rychlejšího přibývání XP vám dají dočasně i větší rychlost nebo sníží zpětný ráz u střelby.

Podpora po vydání
Jak už bylo oznámeno během GamesComu, vývojáři hodlaní hru Killzone: Shadow Fall podporovat hodně i po vydání placenými DLC balíčky, které budou obsahovat nové možnosti a herní režimy. Budou vycházet i DLCčka přinášející nové mapy, které budou zcela zdarma, aby je mohli hrát naprosto všichni a hráčská základna nebyla roztříštěna.

Zdroj: null

Killzone: Shadow Fall

ps4
SCEE, Guerrilla Games
Datum vydání hry:
13. 12. 2013
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
9/10

Komentáře