Jarní slevy PlayStationu až o 70%, kupte levněji konzoli PlayStation 5 i vybrané first-party hry + nové kartičky Pokémon

novinka  0
JRC, 4. 4. 2023 16:32
Od 31. 3. do 16. 4. probíhá akce PlayStation Jarní Slevy, v rámci níž se vůbec poprvé od uvedení na trhu objevuje i samotná konzole PlayStation 5. A to v bundlu s výbornou akční hrou God of War Ragnarök, který si tak místo 15 490 Kč můžete pořídit za krásných 13 990 Kč. Akce se ale netýká jen konzole PlayStation 5, ale i řady vybraných first-party her PlayStationu.

Se slevou si tak můžete zakoupit třeba Gran Turismo 7, které nedávno dostalo větší update pro PlayStation VR2, ale také God of War, Uncharted: The Nathan Drake Collection, Ratchet & Clank: Rift Apart, Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Horizon: Forbidden West, Ghost of Tsushima Director's Cut nebo Demon's Souls. Pokud si chcete koupit konzoli PlayStation 5 nebo doplnit sbírku her, určitě se na probíhající akci podívejte.

Pokémon TCG Scarlet & Violet + exkluzivní Pokémon Flying-Tera Type Lechonk

Koncem března vyšla pro fanoušky Pokémonů nová karetní série Pokémon TCG Scarlet & Violet, přinášející nové zajímavé karty i spoustu nových Pokémonů. Při nákupu karet nad 399 Kč je možné získat i speciální oversized kartu TCG: Koradion. Akce platí do vyprodání zásob.

To ale není vše, retailová síť obchodů, tedy JRC i Smarty prodejny, obdržela exkluzivně kódy do hry pro Nintendo Switch Pokémon Scarlet & Violet na Pokémona Flying-Tera Type Lechonk. Tohoto Pokémona je možné získat do hry pouze skrze klíč. A co pro to udělat? Stačí zajít na jednu z prodejen JRC a říci si o něj. Získání není podmíněné žádným nákupem. 

Zdroj: Inzerce

Komentáře

Komentáře jsou uzamčeny.