Japonská upoutávka na Marvel’s Spider-Man, představení padouchů

novinka  13
Martin Šmíd, 20. 8. 2018 11:07
Sony začala hodně propagovat akční hru Marvel’s Spider-Man i v Japonsku, kde byl nyní uvolněn pěkný televizní spot, obsahující řadu záběrů přímo z hraní. Podívat se na něj můžete níže v novince. Vzhledem k důležitosti hry je jasné, že o ní v následujících dnech a týdnech hodně uslyšíme, přičemž podle prvních informací se může pochlubit velmi vysokými předobjednávkami, což lichotí vývojářům. „Velmi nám lichotí, že lidé v nás věří a dávají nám své peníze,“ říkají vývojáři.

Japonská upoutávka

O víkendu jsme se rovněž dočkali vypuštění informací a artworků na již potvrzené padouchy, kteří budou hlavnímu hrdinovi zatápět. Mezi nimi je Kingpin, Mister Negative, Electro, Rhino, Scorpion nebo Shocker. 

Vnitřní démoni - Vnitřní démoni jsou tajemní nepřátelé, které lze snadno identifikovat podle jejich propracovaných čínských masek na tvářích a černých obleků s bílou košilí. Pracují pod taktovkou Martina Liho alias Mistera Negativa.

Někteří vnitřní démoni používají zbraně naplněné „negativní energií“, které jsou schopné Spider-Manovi značně ublížit. Občas Mister Negative zkazí jednoho či dva vnitřní démony pomocí svého prodlouženého přímého dotyku, čímž získá ještě více moci.

Electro - Díky své schopnosti ovládat a používat elektřinu má Max Dillon před sebou velký cíl: změnit se v čirou energii a vyvinout se tak v konečnou podobu bytí.

Aby dosáhl svého ďábelského cíle, přijal pomocnou ruku od neznámého zlovolného génia, kterému na oplátku přislíbil pomoc svrhnout jednoho z nejmocnějších mužů v New Yorku.

Kingpin - Wilson Fisk, který navenek působí jako filantrop a respektovaný obchodník, tajně ovládá celý organizovaný zločin v New Yorku a je znám pod přezdívkou „Kingpin“. Spider-Man strávil mnoho let snahou usvědčit ho a tentokrát se mu to konečně podařilo. Bohužel však brzy zjistil, že Fisk měl naprostou pravdu, když řekl: „Já jsem ten, kdo udržoval ve městě pořádek!“

Spider-Man se náhle ocitl v podivné situaci, kdy zachraňuje Fiskovy muže, aby rozpletl ještě větší tajemství úplně nového postrachu města.

Mister Negative - Mister Negative je rozpolcený muž. Pro občany New York City je to Martin Li, respektovaný obchodník, filantrop a zakladatel proslulých azylových domů F.E.A.S.T. V podsvětí je však znám jako Mister Negative, zbohatlický zločinecký boss, který má pod palcem obávané vnitřní démony. Sám je schopen používat temnou energii, kterou může zničit cokoliv, co mu stojí v cestě.

Je posedlý pomstou vůči vysoce postavenému představiteli města New Yorku, protože se domnívá, že to on je zodpovědný za jeho ničivé schopnosti. Mister Negative je hybnou silou, která stojí za zlovolným plánem, který může otřást celým Velkým jablkem.

Rhino - V jeho arzenálu je nadlidská síla a tvrdá umělá kůže. Aleksei Sytsevich se chce zbavit svého ochranného obleku a reputace násilníka jménem Rhino, a tak našel nového ďábelského pomocníka, který mu k jeho cíli dopomůže.

Samozřejmě svému novému mecenáši bude muset svůj dluh splatit, a proto přímo z věznice Raft vyráží do ulic New Yorku do boje s jeho novým mocným magnátem.

Scorpion - Maniakální zločinec Mac Gargan strávil posledních několik let za mřížemi. Nyní byl osvobozen a může pokračovat ve svém tažení proti Spider-Manovi.

Výměnou za čistý trestní rejstřík je Scorpion odhodlán jednou provždy zamést se Spider-Manem a proklát ho svým jedovým ostnem.

Shocker - Jak nejlépe vykrást banku? Herman Schultz dává přednost šoku a údivu. Využívá k tomu hypermoderní oblek s rukavicemi, které vysílají silné vibrační vlny schopné rozrážet dveře od trezorů a zamávat i s policií.

Shocker je dlouholetým Spider-Manovým protivníkem, ale tentokrát stojí za Schultzovými motivy něco mnohem zlověstnějšího…

Vulture - Vulture trápí Spider-Mana svým smrtícím létajícím oblekem již od první chvíle, kdy Peter Parker přišel na to, jak ovládat své pavoučí schopnosti. Nyní však Adrian Toomes trpí rakovinou páteře vyvolanou energií, kterou vyzařuje jeho okřídlený oblek.

Jeden obzvláště zkažený padouch však vymyslel plán, jak Adriana zachránit a osvobodit z věznice Raft... výměnou žádá jen to, aby mu Toomes pomohl vykonat pomstu na jednom čelním představiteli města.

Zdroj: Tisková zpráva

Marvel’s Spider-Man

ps4
SCEE, Insomniac Games
Datum vydání hry:
7. 9. 2018
KARTA HRY
9/10

Komentáře