Hra The Talos Principle II vyjde začátkem listopadu, nový trailer

novinka  0
Martin Šmíd, 26. 9. 2023 19:11
Herní vydavatel Devolver Digital před malou chvilkou oznámil, že připravovaná logická hra The Talos Principle 2 vyjde opravdu ještě letos, a to 2. listopadu pro PC a konzole současné generace PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Společně s tímto oznámením jsme se dočkali i nového kratšího traileru s novými záběry, na který se můžete podívat níže v novince.

Oficiální popisek hry od vývojářů

Narodili jste se do nového světa, ve kterém biologičtí lidé vymírají, ale lidská kultura přežívá ve městě robotů, a jednoho dne zjistíte, že jste se ocitli ve víru šokujícího dobrodružství odehrávajícího se v prostředí tajemné megastavby, ve které jsou ukryty neuvěřitelné schopnosti. Čím více objevíte, tím více budete konfrontováni s otázkami o podstatě kosmu a smyslu civilizace. Nesplněný slib lepších zítřků, víra v rozum či rezignace na lidstvo jako takové – volby, které učiníte, a strany, které si vyberete, rozhodnou o dalším běhu událostí.

Hlavolamy nové generace - Vyřešte pestrou škálu různě obtížných hlavolamů, které zahrnují i chytré metahlavolamy a vysoce náročné zlaté hlavolamy. Dokončete hru, aniž byste vyluštili všechny hlavolamy, nebo se pokuste o získání odměn za kompletní vyřešení. Bezpočet nových schopností, například manipulace s přitažlivostí a přenos myšlenek, doplňuje již zavedené principy původní hry Talósův princip a přináší svěží a zároveň důvěrně známou herní zkušenost.

Filosofická odysea - Vstupte do další fáze příběhu Talósův princip a prožijte postavami daný myšlenkově podnětný, interaktivní příběh s více možnostmi zakončení, který vytvořili stávající autoři Jonas Kyratzes (The Eternal Cylinder, Clash: Artifacts of Chaos) a Tom Jubert (The Swapper, Subnautica) ve spolupráci s Verenou Kyratzesovou (The Hand of Merlin, Serious Sam 4).

Statečný nový svět - Prozkoumejte více než desítku nových prostředí, počínaje městem na pokraji přesunu paradigmatu až po různé krajiny tajemného ostrova, na kterém jsou ukryty klíče k budoucnosti. Odpočiňte si od řešení hlavolamů a objevujte dávno pohřbená tajemství a útržky zapomenuté historie.

Melodie stvoření - Ponořte se do bohatého, hořkosladkého světa Talósova principu s úžasným soundtrackem od hlavního skladatele Damjana Mravunace (Serious Sam, Talósův princip) a hostujícího Chrise Christodoulouse (Risk of Rain 1 a 2).

Zdroj: TZ

The Talos Principle 2

xsxps5
Devolver Digital, Croteam
Datum vydání hry:
2. 11. 2023
KARTA HRY

Komentáře