Hra The Legend of Heroes: Trails into Reverie vyjde v Evropě příští rok v létě

novinka  0
Martin Šmíd, 21. 12. 2022 1:20
Herní vydavatel NIS America dnes oznámil, že akční RPG hra The Legend of Heroes: Trails into Reverie vyjde v Evropě a Severní Americe 7. července příštího roku pro PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4 a Nintendo Switch. Zároveň zveřejnil nový anglický trailer, podívat se na něj můžete níže v novince.

„V této vrcholné kapitole série The Legend of Heroes se rozhodne o propletených osudech tří postav v Zemurii! Vydej se po stopách válečného hrdiny Reana Schwarzera, osvoboditele Lloyda Banningse a maskované záhady "C" a díky systému Crossroads můžeš mezi jednotlivými cestami libovolně přepínat.

Lloyd Bannings, velitel speciální podpůrné sekce Crossbellského policejního oddělení, se znovu ocitá v boji za svobodu svého města poté, co oslavy nezávislosti Crossbellu přeruší náhlé znovuobjevení staré hrozby. Po událostech Velkého soumraku se do života v pobočném kampusu vrací erebonský hrdina Rean Schwarzer a jeho studenti.

Tento prchavý klid však naruší objevení se nové hrozby. Když se náhle vrátí bývalý generální guvernér Crossbellu a činí si nárok na městský stát, čtyři postavy uskuteční tajnou misi, aby jeho činy vyšetřily. Jejich vůdcem je "C", maskovaný jedinec, který zřejmě používá stejné krycí jméno jako vůdce Císařské osvobozenecké fronty. Ale za jakým účelem?“

Zdroj: TZ

The Legend of Heroes: Trails into Reverie

ps5ps4nsw
NIS America , NIS America
Datum vydání hry:
7. 7. 2023
KARTA HRY

Komentáře