Hra The Last Oricru se připomíná dlouhým trailerem a deníčkem

novinka  5
Martin Šmíd, 9. 12. 2021 14:23
Herní vydavatel Prime Matter dnes s vývojáři z českého studia GoldKnights vydal nový hned 8 minut dlouhý gameplay trailer na připravovanou akční RPG hru The Last Oricru, které vyjde v příštím roce pro PC a konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Ten obsahuje spoustu nových záběrů přímo z hraní, ale také řadu zajímavých informací. Společně s trailerem vypustili vývojáři i svůj první deníček. Vše naleznete níže v novince i s oficiálním popisem hry.

Oficiální popisek: The Last Oricru je akční RPG kladoucí důraz na příběh. Ocitneš se uprostřed konfliktu mezi dvěma rasami zuřícího na částečně teraformované planetě izolované od zbytku vesmíru ochrannou bariérou. Tvoje rozhodnutí vnesou do hry zajímavé zvraty, jelikož můžeš výrazně ovlivnit celý konflikt i jeho výsledek. V brutálním středověkém sci-fi světě zažiješ stovky intenzivních soubojů a každé tvoje rozhodnutí bude mít své následky. Nabírej se svým hrdinou nové zkušenosti, zlepšuj své dovednosti a postav se postupně mnoha bossům, na které ve hře narazíš. Čeká tě tolik možností, o kolika se ti ani nesnilo.

Úchvatný příběh
Ponoř se do zapomenuté minulosti světa. Rozkryj spiknutí stojící za událostmi, ke kterým dochází během tvého hraní. Pokus se porozumět motivům jednotlivých stran konfliktu nebo všechno a všechny ignoruj a prostě nech svět shořet. Příběh The Last Oricru je komplexní a než ti všechny dílky skládačky zapadnou do sebe, možná budeš muset hru dohrát několikrát různým stylem.

Rozhodnutí s opravdovým dopadem
Rozsáhlý rozhodovací strom, v jehož rámci tvoje rozhodnutí povedou k různým výsledkům, ovlivní příběh, postavy, možné konce hry, ale také vzhled úrovní nebo dokonce to, jak hra plyne. Každá akce, dílčí úkol nebo zabití má vliv na tvou reputaci u každé z frakcí. Hru The Last Oricru můžeš dohrát více různými způsoby a žádné rozhodnutí není správné ani špatné. Tvoje rozhodnutí budou utvářet osud tohoto světa… a to doslova.

Náročný boj
Bojovat se naučíš snadno, ale vypilovat bojové dovednosti k dokonalosti bude výzva – nedostaneš nic zadarmo, ale odměnou ti bude úžasný bojový zážitek. Zbraně pro boj zblízka i na dálku s jedinečnými animacemi útoků a sekundárními schopnostmi, štíty, techno-magické předměty, omezené zatížení a systém vylepšení – to vše ti umožní vytvořit si vlastní herní styl. Ocitneš se v hromadných bitvách, kde můžeš dokázat svou věrnost tím, že pomůžeš svým bratrům ve zbrani, nebo se můžeš probojovat nic netušícími a překvapenými nepřáteli na cestě po nepřeberném množství oblastí ve válkou zničeném světě. Připrav se, budeš umírat… hodně umírat!

Gaučová kooperace
Pozvi své kamarády nebo řekni své drahé polovičce a ponořte se do dobrodružství ve více hráčích! The Last Oricru dělá ze hry více hráčů jedinečný zážitek a společně tak můžete vymýšlet nové zábavné způsoby, jak porážet bosse a dostávat se do speciálních tajných lokací. Klasický RPG systém statistik postavy navíc umožňuje různorodé specializace postav, takže můžete sklízet plody diverzifikace rolí: nabušený tank na boj zblízka chrání lukostřelce; dvojice mágů může využívat unikátní kouzla dostupná jen v kooperativním režimu a rozsévat smrt v řadách nepřátel. Nebo se rozhodnete pro dvojici šermířů a prosekáte se bok po boku řadami nepřátel? To je jen a jen na tobě a tvém herním parťákovi

Zdroj: Tisková zpráva

The Last Oricru

ps5xsx
Prime Matter, Gold Knights
Datum vydání hry:
13. 10. 2022
Žánr:
RPG, Adventura
KARTA HRY
6/10

Komentáře