V sezónách hry Suicide Squad: Kill the Justice League nebudou chybět noví bossové, nové hratelné postavy, lokace a další novinky

novinka  9
Martin Šmíd, 22. 1. 2024 21:40
Už jen několik dní zbývá do vydání komiksové kooperativní akce Suicide Squad: Kill the Justice League od Rocksteady Studios. Nějakou dobu jsme věděli, že během vydání bude mít hra sezónu s označením 0, v níž se objeví padouch Bane. Nyní vývojáři odhalili první oficiální sezónu, která začne v březnu a bude se točit kolem jednoho z největších padouchů DC univerza – Jokera, jenž se do hry připojí jako nová hratelná postava. Sezóna přinese i nové bosse, nové prostředí The Daily Cackle, nové zbraně, nové variace protivníků, nové Pevnosti a dvě nové epizody, v nichž se objeví Two-Face a Scarecrow.

Vývojáři mají naplánované už i další sezóny. Další tři sezóny přinesou další tři hratelné postavy, nová prostředí, zahrnující zmrzlou verzi Metropolis a Gotham City, ale také nové zbraně, tematickou kosmetiku a herní vylepšení na základě zpětné vazby od hráčů. Je třeba nutné zmínit, že nový obsah v rámci sezón bude zcela zdarma pro všechny hráče. Nebude nutné za něj utrácet další peníze. Kromě tedy nějaké té kosmetiky.


Zdroj: TZ

Suicide Squad: Kill the Justice League

ps5xsx
Warner Bros. Interactive Entertainment, Rocksteady Studios
Datum vydání hry:
2. 2. 2024
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY
5/10

Komentáře