Hra Immortals Fenyx Rising by měla už tento měsíc dostat první rozšíření

novinka  22
Martin Šmíd, 4. 1. 2021 23:35
Z Immortals Fenyx Rising se vyklubala zábavná akční adventura inspirovaná řeckou mytologií. Pokud jste si ji oblíbili jako my, bude vás určitě zajímat, že už tento měsíc (21. ledna) by mělo vyjít první rozšíření v rámci Season Passu, které se bude jmenovat A New God. tuto skutečnost odhalil přímo Nintendo eShop, na němž se objevil i artwork, na který se můžete podívat níže v novince. „V epizodě A New God (Nový bůh) se Fenyx setká s bohy na jejich domovské půdě, Olympu, a podstoupí Zkoušku Olympanů. Pokud přežije sérii náročných výzev z dílny samotných bohů, prokáže tím své schopnosti a bude moci vstoupit do Vnitřního kruhu panteonu,“ stojí v popisku rozšíření. Ubisoft zatím oficiálně termín vydání neoznámil, ale pravděpodobně se tak stane v následujících dnech. Níže v novince se můžete podívat ještě na další obsah, který se do hry Immortals Fenyx Rising chystá.

Artwork rozšíření A New God

Další plánovaná rozšíření a nový obsah

Myths of the Eastern Realm (Mýty Východní říše) přinesou do Immortals Fenyx Rising čínskou mytologii. Nový hrdina Ku se zde vypraví na cestu novým otevřeným světem za záchranou smrtelníků a střetne se s obřími novými nepřáteli, které bude likvidovat unikátním stylem založeným na čínských bojových uměních.

The Lost Gods (Ztracení bohové) přináší nejen nového hrdinu, ale také zcela nový způsob hraní. Kamera zabírá dění shora, boje se zaměřují na šarvátky zblízka a hráči se vrátí do světa řecké mytologie, aby se společně s Ash – novou šampionkou, vybranou Fenyx – vydali za dobrodružstvím na novém ostrově. Ash se bude muset probojovat zástupy nepřátel, aby na svět vrátila ztracené bohy a obnovila tak ztracenou rovnováhu.

Zdroj: twistedvoxel.com

Immortals: Fenyx Rising

ps4xonenswps5xsx
Ubisoft, Ubisoft Quebec
Datum vydání hry:
3. 12. 2020
KARTA HRY
8/10

Komentáře