Hra Guardians of the Galaxy se dle prvních recenzí povedla

novinka  27
Martin Šmíd, 25. 10. 2021 21:40
Tento týden vychází akční hra Guardians of the Galaxy od studia Eidos Montreal. V poslední době jsme o ní celkem slyšeli, ale byla otázka, jak se nakonec povede. Z prvních recenzí se zdá, že jde o kvalitní akci s velmi dobrým příběhem a skvěle napsanými postavami, z níž fanoušci nebudou zklamaní. Níže v novince se můžete podívat, jak hra dopadla v zahraničních recenzích.

„I když jsem šel do Strážců s pocitem, že se mi to bude líbit, překvapilo mě, jak moc jsem se nakonec bavil.“ – 9.5/10 (Stevivor)

„Studio Eidos Montreal vytvořilo jednu z nejlepších superhrdinských her. Pozornost, jaká byla věnována budování světa i postavám, by měly následovat další studia. Co tento titul odlišuje od ostatních, je fantastický scénář, ale i dobře napsané postavy, a to nemyslím jen přímo Strážce. Pokud jste ještě nebyli fanoušci Strážců galaxie, po zahrání této hry se jimi stanete.“ – 9.5/10 (PSU)

„Guardians of the Galaxy jsou vším, čím měli být Marvel’s Avengers, a nabízejí hráčům dobrodružství pro jednoho hráče s oblíbenými komiksovými postavami. Ve spojení se solidní hratelností a neustálého pošťuchování od doprovodných hrdinů ve vás zanechá natěšenost na pokračování, které je nevyhnutelné.“ – 8.5/10 (DualShockers)

„Marvel's Guardians of the Galaxy je dalším přesvědčivým příkladem toho, jak zábavná může být lineární kampaň pro jednoho hráče.“ – 8/10 (IGN)

„Hra Marvel's Guardians of the Galaxy má sice některé nedostatky, ale je zábavná a má dobře napsaný a napínavý příběh." – 8/10 (God is a Geek)

Zdroj: Tisková zpráva

Guardians Of The Galaxy

ps4xoneps5xsx
Square Enix, Eidos Montreal
Datum vydání hry:
26. 10. 2021
KARTA HRY
8/10

Komentáře