Hra Banishers: Ghosts of New Eden dostává první hodnocení

novinka  8
Martin Šmíd, 12. 2. 2024 18:28
Už zítra vychází nová akční RPG hra Banishers: Ghosts of New Eden od vývojářů ze studia Don't Nod (Life is Strange, Vampyr nebo Jusant), a to pro PC a konzole současné generace PlayStation 5 a Xbox Series X/S. My jsme si hru mohli zahrát se značným předstihem, a tak jsme vám mohli dnes přinést recenzi, v níž jsme udělili pěknou osmičku za zajímavý příběh, dobře napsané hrdiny i zábavnou hratelnost a dobrou herní náplň. Podobná hodnocení padají i v zahraničí, na některá se můžete podívat níže v novince.

 „I když má hra průměrnější RPG prvky, nijak jí to neubírá na kvalitě. Zaujme hlavně od prvního okamžiku poutavým příběhem, hlavními hrdiny i úkolem, který dostali za úkol splnit." - 9/10 (Gamereactor UK)

Banishers: Ghosts of New Eden je zatím nejlepší hra studia Don't Nod. Úspěšně spojuje jeho proslulý talent pro zajímavé postavy a skvělé příběhy, poutavé souboje a jedinečné prostředí, čímž vytváří zážitek, jaký nemá obdoby.“ – 9.5/10 (Press Start)

„Banishers: Ghosts of New Eden je pro studio DON'T NOD novým vrcholem, protože je kombinací skvělého příběhu a poutavé a zábavné hratelnosti. Slabší rozmanitost nepřátel a technické prvky jí jen trochu brzdí.“ – 8/10 (Pushsquare)

Banishers: Ghosts of New Eden je skvělou hrou, která vám nabízí zajímavý svět, lidi a příběh, do kterého se můžete ponořit. I když v některých oblastech tápe, můžete do tohoto z velké části lineárního dobrodružství vložit svou vlastní osobnost a pocity, což z něj dělá hru s příběhem, který si zaslouží být prožit.“ – 8/10 (TheSixthAxis)

„Rozsáhlé akční RPG s dojemným milostným románem, jehož příjemné souboje a nadpřirozená detektivní práce sledují morálně nejednoznačný cíl, který si sami zvolíte.“ – 7/10 (Metro GameCentral)



Zdroj: TZ

Banishers: Ghosts of New Eden

xsxps5
Focus Entertainment, Don't Nod
Datum vydání hry:
13. 2. 2024
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře