Hra Atomic Heart byla odložena, o vydání se postará Focus Entertainment

novinka  5
Martin Šmíd, 7. 9. 2022 18:57
Herní vydavatel Focus Entertainment dnes oznámil, že se dohodl s ruským studiem Mundfish na vydání jeho nadějně vypadající akční hry Atomic Heart. Hra má tak konečně celosvětového vydavatele, ale bohužel zároveň bylo oznámeno, že letos nakonec nevyjde. S hrou se nově počítá až na začátek příštího roku.

 „Když jsme studio před pěti lety zakládali, dali jsme si za cíl vytvořit produkt světové kvality, který by mohli ocenit miliony hráčů po celém světě. Nemůžeme být šťastnější, že k vydání míříme s tak zkušeným vydavatelem, a nepochybujeme o tom, že se Focus Entertainment postará o to, aby uvedení hry na trh bylo výjimečné,“ říká v oznámení Robert Bagratuni, šéf studia Mundfish. Je nám ctí spolupracovat s tak talentovaným studiem, jako je Mundfish. Jakmile jsme si začali vyměňovat názory, byli jsme ohromeni kreativním myšlením Roberta a jeho týmu. Atomic Heart jistě potěší všechny hráče, kteří hledají originální zážitek nové generace,“ dodává v oznámení Julien Ramette z Focus Entertainment.

Hra Atomic Heart je ve vývoji pro PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S. Od prvního dne má být také v předplatném Xbox Game Pass.

Zdroj: TZ

Atomic Heart

ps4xoneps5xsx
Mundfish, Mundfish
Datum vydání hry:
21. 2. 2023
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY
6/10

Komentáře