Hra Assassin's Creed Mirage nabízí povedený návrat ke kořenům série, odnáší si pěkná hodnocení

novinka  22
Martin Šmíd, 4. 10. 2023 13:26
Už zítra vychází nový díl oblíbené série Assassin's Creed s podtitulem Mirage, který se odehrává v Bagdádu devátého století. Vývojáři před vydáním zdůrazňovali, že se chtějí s tímto dílem vrátit ke kořenům série a tedy stealth hraní, parkouru a atentátům na členy řádu. A podle prvních recenzí se jim to povedlo velmi dobře, protože si Assassin's Creed Mirage odnáší velmi slušné známky. Už nyní si můžete přečíst naší recenzi, níže naleznete vybraná další hodnocení ze světa.

 „Assassin's Creed Mirage je fantastickým návratem do formy dlouholeté série ajedna z nejautentičtějších her série za posledních deset let.“ – 9/10 (PSU)

„Assassin's Creed Mirage je hutný zážitek, který je skvělou ukázkou nelineární hratelnosti a fantastickým návratem do formy.“ – 8.5/10 (TechRaptor)

„Zlatý věk Bagdádu spolu s návratem k stealth designu vytváří bohaté a na postavy bohaté dobrodružství.“ – 8/10 (Eurogamer)

„Ubisoft Bordeaux splnil přesně to, co slíbil. Assassin's Creed Mirage je kompaktní, na stealth zaměřená adventura, která trestá každého, kdo se snaží jít na věc moc hlasitě, a to ve světě, který je vždy radost prozkoumávat.“ – 8/10 (GamesRadar+)

„Ne všechno je dokonalé, ale filozofie "méně je více" má velký podíl na tom, že se jedná o jeden z nejpoutavějších titulů série za poslední dobu.“ – 8/10 (Game Informer)

„Navzdory svým chybám a hře na jistotu je Assassin's Creed Mirage pro Ubisoft krokem správným směrem.“ – 7/10 (VideoGamer)

„Assassin's Creed Mirage se bude líbit všem hráčům, kteří volali po návratu ke stealtu v otevřeném světě. Nabízí to, co první díly série, jen s několika drobnými vylepšeními a doplňky.“ – 7/10 (TheSixthAxis)

Zdroj: TZ

Assassin's Creed Mirage

xsxps5ps4xone
Ubisoft, Ubisoft
Datum vydání hry:
5. 10. 2023
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře