Hideo Kojima zastavil projekt, který se příliš podobal seriálu The Boys

novinka  4
Martin Šmíd, 27. 6. 2022 13:08
Herní vývojář Hideo Kojima v současnosti ve svém studiu Kojima Productions pracuje hned na dvou nových hrách, přičemž minimálně jedna z nich vzniká ve spolupráci s Xboxem a využívá cloudovou technologii. Hideo Kojima pravidelně přispívá na twitter a občas se zmíní i o své práci. Třeba jako teď o víkendu. Na twitteru informoval, že nějakou dobu pracoval na projektu, který byl ve výsledku hodně podobný seriálu The Boys, který běží na Amazonu. Proto se rozhodl ho stopnout a věnovat se něčemu jinému. Hlavními hrdiny v tomto projektu měli být dva detektivové, kteří by vyšetřovali zločiny legendárních hrdinů. Navíc zmínil, že hodlal obsadit svého oblíbeného herce Madse Mikkelsena, s nímž už spolupracoval na hře Death Stranding.

Hideo Kojima na twitteru nezmínil, jestli šlo o hru nebo třeba seriál. Ostatně studio Kojima Productions koncem minulého roku oznámilo založení pobočky v Los Angeles, která se má specializovat na vytváření filmů, seriálů i hudby. „Nová divize se sídlem v Los Angeles v Kalifornii má za úkol přenést hry herního studia do dalších oblastí popkultury. Nový tým povede Riley Russell, který do společnosti přichází po téměř 28 letech působení ve společnosti PlayStation na různých pozicích, včetně viceprezidenta pro obchodní záležitosti,“ Stálo v oznámení.

„Tým si klade za cíl rozšířit dosah a povědomí o hrách, které nyní vyvíjí studio Kojima Productions, a učinit je součástí naší populární kultury. Jsme opravdu nadšeni a těšíme se na spolupráci s těmi nejlepšími talenty napříč všemi odvětvími zábavního průmyslu,“ řekl v oznámení Riley Russell.

Zdroj: TZ

Death Stranding: Director’s Cut

ps5
Sony Interactive Entertainment, Kojima Productions
Datum vydání hry:
24. 9. 2021
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře