Ghost of Tsushima: Legends má datum vydání, vývojáři přidají i New Game+ a další novinky

novinka  28
Martin Šmíd, 5. 10. 2020 16:17
Vývojáři ze studia Sucker Punch Productions nedávno oznámili multiplayerovou hru Ghost of Tsushima: Legends, která bude zdarma pro všechny majitele Ghost of Tsushima. Ta přinese speciální kooperativní příběhové mise pro dva hráče, ale také kooperativní survival mise pro čtyři hráče, a nemá chybět ani velký raid. Dnes byly oznámeny některé podrobnosti, na které se podívejte níže v novince.

Dnešní nový trailer

Datum vydání

Ghost of Tsushima: Legends i s novým updatem pro Ghost of Tsushima vyjde 16. října letošního roku. Jak už bylo zmíněno výše, bude zcela zdarma.

Příběhové mise

Mise pro dva hráče, které budou obsahovat příběhové pozadí. Když si odemknete vyšší obtížnosti, budou na vás čekat nové střety s těžšími protivníky, bonusové cíle i lepší odměny.

Survival mise

V těchto misích budete vy i další tři hráči bojovat proti vlnám nepřátel na různých místech ostrova Cušima. Čím více vln přežijete a čím více splníte bonusových cílů, dostanete lepší odměny.

Raid

Abyste mohli otestovat veškeré své dovednosti a veškeré vybavení, vývojáři připravili i raid pro čtyři hráče, během něhož bude důležitá i sehranost a komunikace. Raid bude dostupný týden po vydání, aby bylo možné se na něj připravit.

Třídy postav

Ghost of Tsushima: Legends bude obsahovat čtyři třídy postav, přičemž každá má vlastní jedinečné schopnosti. Po prvním krátkém tutoriálu si budete moci vybrat, jakou si odemknete jako první. Mezi třídami je Samuraj, Lovec, Ronin a Vrah.

Photo režim

Vývojáři upravili Photo režim, který bude mít více možností, takže se budete moci snadno pochlubit novým vybavením, maskami a dalšími doplňky, které jste získali. Vše se odemyká hraní, hra neobsahuje žádné mikrotransakce.

Další novinky do Ghost of Tsushima

  • Hra Ghost of Tsushima: Legends bude obsahovat své vlastní trofeje
  • Vývojáři do Ghost of Tsushima přidávají New Game+, takže budete moci vše rozehrát znovu i se získaným vybavením i vylepšeními. V New Game+ budete mít speciálního koně s červenou hřívou a jedinečným sedlem. K dispozici budou také nová extrémně silná kouzla, které mohou naprosto změnit styl boje. K dispozici budou i další upgrady pro meče, luk a brnění.
  • New Game+ bude mít novou sadu trofejí
  • V New Game+ se objeví nový obchodník v Ariake, přičemž s ním se objeví nový druh květů, které u něj budete moci vyměnit za nové barvy a další doplňky. 

Zdroj: Tisková zpráva

Ghost of Tsushima: Legends

ps4ps5
Sony Interactive Entertainment, Sucker Punch Productions
Datum vydání hry:
16. 10. 2020
Žánr:
RPG, Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře