Gameplay záběry z Destiny 2: Shadowkeep, informace o Destiny 2 New Light

novinka  6
Martin Šmíd, 27. 9. 2019 10:42
Příští týden bude pro značku Destiny a studio Bungie velmi důležitý. Vychází totiž nejen velké rozšíření Shadowkeep pro Destiny 2, ale zároveň bude dostupná nově i verze hry Destiny 2 New Light. Ta bude zcela zdarma a nabídne ve svém základu hromadu obsahu. Pojďme ale popořadě. Nejprve k rozšíření Shadowkeep, z něhož jsme se nyní dočkali díky serveru IGN nových gameplay záběrů, ukazující začátek kampaně. Na video se podívejte níže v novince.

Nové gameplay video z příběhové kampaně rozšíření Shadowkeep

Další informace o třetím roku a plánovaném updatu

  • Rally bannery bude nyní možné používat i ve starších raidech Leviathan, Eater of Worlds a Spire of Stars
  • Dungeon The Shattered Throne bude nyní dostupný každý týden
  • Forge z Black Armory budou dostupné prostřednictvím playlistu

Bungie odhalilo nové Ritual zbraně - Stejně jako v předchozích sezónách, i v té nové s názvem Season of the Undying budete moci získat za hraní Cruciblu, Strike misí a Gambitu speciální zbraně. Ty jsou označovány nově jako Ritual weapons a jejich zisk by měl být snadnější než v minulosti. Na druhou stranu už nebudou tak jedinečné s jasně daným silným unikátním perkem. 

Destiny 2 New Light představuje ideální start pro nováčky - A dostáváme se k verzi hry, která se jmenuje New Light. Ta bude ve svém základu zcela zdarma a nabídne hráčům hromadu obsahu, aniž by za něj museli platit. Už dříve jsme se dozvěděli, že mezi ním bude kompletní kampaň z prvního roku hry včetně dalších aktivity, mezi nimiž jsou Raidy, stejně tak kompletní multiplayerová část a režim Gambit. Bude možné prozkoumat i všechny lokace, které se ve hře nachází, včetně Měsíce. Úkoly a další aktivity na Měsíci a patrolách, které nebyly v původní hře, budou ovšem zamknuté. 

Tento týden vývojáři z Bungie odhalili, že do nabídky přidali další obsah. Jde o Forge z rozšíření Black Armory, ale také Gambit Prime a aktivitu pro šest hráčů Managerie, která se představila teprve nedávno. Pokud jste tedy Destiny 2 ještě nezkoušeli, nyní dostanete na startu spoustu obsahu zdarma, no a následně bude na vás, jestli budete chtít pokračovat zakoupením dvou velkých rozšíření - Forsaken a Shadowkeep.

Zdroj: Tisková zpráva

Destiny 2: Shadowkeep

ps4xone
Bungie, Bungie
Datum vydání hry:
1. 10. 2019
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře