Gameplay video z PS5 verze hry Genshin Impact

novinka  8
Martin Šmíd, 21. 4. 2021 16:32
Už příští týden vyjde nativní PlayStation 5 verze velkého akčního RPG hitu Genshin Impact, který vyšel v minulém roce formou free-to-play. Next-gen verze dne vývojářů nabídne vylepšenou vizuální stránku, rychlé nahrávání, stabilnější framerate i podporu pro DualSense. Navíc se dnes zavázali k tomu, že postupně budou ještě zlepšovat grafickou stránku a zároveň se i učit, jak lépe využít do budoucna DualSense gamepad. Dnes tu máme na PlayStation 5 verzi Genshin Impact delší gameplay video, ukazující ji v chodu. Naleznete ho níže v novince.

Oficiální popisek hry

Vítej v nádherném fantastickém světě Teyvat.

Do něj spolu se svým sourozencem přicházíš z jiného světa. Při příjezdu však došlo k vašemu rozdělení a teď zde o samotě musíš hledat odpovědi na spoustu otázek – odpovědi, které ti mohou poskytnout bohové jednotlivých prvků, společně zvaní Sedma.

Spolu s dobrosrdečnou přízračnou průvodkyní Paimon se vydáš napříč nádhernými lesy, uspěchanými městy i zrádnými kobkami. Během dobrodružství se ti do cesty postaví nelítostní protivníci i zapeklité rébusy, ovšem spolehnout se můžeš na více než 30 hratelných spojenců, kteří se mohou připojit do tvé čtyřčlenné party a pomoct ti překonat všechny překážky.

Vrhni se do průzkumu báječného světa, spoj síly s širokou škálou postav a odhal nespočet tajemství, která Teyvat skrývá.

Gameplay video z PlayStation 5 verze

Zdroj: Tisková zpráva

Genshin Impact

ps4ps5
miHoYo, miHoYo
Datum vydání hry:
28. 9. 2020
Žánr:
RPG
KARTA HRY

Komentáře