Gameplay trailer na hru Disney Dreamlight Valley

novinka  1
Martin Šmíd, 27. 7. 2022 8:12
Společnost Gameloft už nějakou dobu připravuje simulátor života Disney Dreamlight Valley, který má nabídnout dle vývojářů úkoly, průzkum a zábavné aktivity ve světě s oblíbenými postavami Disney A Pixaru. Dnes tu máme na tuto hru nový trailer, jenž ji ve třech minutách shrnuje. Zaměřuje se nejen na vytvoření vlastního unikátního hrdiny z řady možností, ale také samotnou hratelnost. Na trailer se podívejte níže v novince.

 „Po příjezdu do světa Dreamlight Valley se hráči vydají na okouzlující výpravu, jejíž cílem je obnovit kdysi idylickou vesnici, která je nyní celá zpustošená. Odhalte tajemství, která vás přivedla do tohoto světa, a prozkoumejte rozmanité říše, inspirované klasickými světy Disney a Pixaru, zatímco budete pomáhat ikonickým obyvatelům městečka obnovit jejich ztracené vzpomínky. V tomto dobrodružství se hráči setkají s oblíbenými postavičkami. Od Mickeyho a jeho přátel přes Lvího krále, Malou mořskou vílu a Toy Story. Hráči budou moci postavit vysněnou vesnici v řadě biomů, od zasněžených hor po louky a další,“ stojí v popisku hry.

Disney Dreamlight Valley vyjde v Early Accessu už 6. září letošního roku pro PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Příští rok má vyjít finální verze, která bude formou free-to-play. 

Zdroj: TZ

Disney Dreamlight Valley

xsxps5ps4nswxone
Gameloft/Disney, Gameloft
Datum vydání hry:
6. 9. 2022
Žánr:
Simulátor, Adventura
KARTA HRY

Komentáře