Gameplay trailer na hororovou hru The Casting of Frank Stone

novinka  4
Martin Šmíd, 14. 5. 2024 18:46
Koncem minulého roku studio Supermassive Games oznámilo, že už nějakou dobu připravuje singleplayerovou hororovou akční hru z populárního univerza Dead by Daylight, která ponese název The Casting of Frank Stone. Dnes tu máme od vývojářů vůbec první gameplay trailer, na který se můžete podívat níže v novince. „Svět The Entity je jako kniha s nekonečným počtem stránek. Díky zcela odlišnému prostředí, odlišné hratelnosti a dalším prvkům je pro nás The Casting of Frank Stone způsobem, jak tyto stránky zaplnit a vyprávět příběh Dead by Daylight způsobem, jakým jsme to dosud nedokázali," zmiňuje v dnešní zprávě Dave Richard, kreativní ředitel Behaviour Interactive.

„Nad Cedar Hills, městečkem, které navždy změnila jeho násilná minulost, se vznáší stín Franka Stonea. Jak se skupina mladých přátel chystá zjistit, Stoneův krví nasáklý odkaz se zařezává hluboko a zanechává jizvy napříč rodinami, generacemi i samotnou strukturou reality. V hlubinách oregonské ocelárny se z hrůzných zločinů sadistického vraha rodí hrůzy, které přesahují hranice chápání. Ponořte se do tajemství Cedar Hills spolu s originálními postavami, které jsou spolu spjaty na zvrácené cestě, kde nic není tak, jak se zdá,“ stojí v popisku.

Vydání hry The Casting of Frank Stone se plánuje na konec letošního roku pro PC a konzole současné generace PlayStation 5 a Xbox Series X/S. 

Zdroj: TZ

The Casting of Frank Stone

xsxps5
Supermassive Games, Supermassive Games
Datum vydání hry:
3. 9. 2024
Žánr:
Adventura
KARTA HRY

Komentáře