Dnes v Destiny 2 startuje event Moments of Triumph, informace o rozšíření Shadowkeep

novinka  19
Martin Šmíd, 9. 7. 2019 12:06
Studio Bungie v posledním roce zásobuje svoji akční hru Destiny 2 pravidelně novým obsahem. Nedávno se fanoušci dočkali questu na novou exotickou zbraň Lumina, dnes po týdenním resetu odstartuje event Moments of Triumph. Během něj budete muset splnit řadu nových výzev, za které následně budete odměněni novým vybavením, ať už jde o pěkný emblém, loď nebo sparrow.

Dokončením jedné výzvy v Moment of Triumph získáte Moments of Triumph 2019 Emblem
Dokončením 5 výzev v Moment of Triumph získáte Moments of Triumph 2019 Sparrow
Dokončením 10 výzev v Moment of Triumph získáte Moments of Triumph 2019 loď
Dokončením 15 výzev v Moment of Triumph získáte kód na tričko
Dokončením všech výzev v Moment of Triumph získáte Moments of Triumph 2019 Seal

Destiny 2: Shadowkeep - ukázka měsíce
Vývojáři ze studia Bungie o víkendu vypustili speciální video, ukazující novou lokaci v rozšíření Shadowkeep, kterou je Měsíc. Tuto lokaci určitě fanoušci znají z prvního Destiny, nyní se vrátí. Nebude ovšem stejná, protože od poslední návštěvy se dost změnila, navíc vývojáři slibují, že celá lokace bude daleko větší a stejně jako Dreaming City bude procházet postupně změnami. Nabídne nové úkoly, Dungeon a další tajemství, která čekají na odhalení. 

Noční můry doplní Vexové
Rozšíření Shadowkeep se zaměří hlavně na staronové protivníky a velké dobrodružství na Měsíci. Jenomže nespí ani další nepřátelé. Studio Bungie o víkendu odhalilo, že společně s rozšířením Shadowkeep odstartuje nová sezóna nazvaná Undying, v níž solární systém napadnou Vexové. To je hodně velký zvrat, protože to znamená, že nebudeme čelit nepřátelům jen na jedné frontě, ale hned na dvou, přičemž druhá linka by nás měla zavést zpět do Black Garden, kde by se měl nacházet i nový velký raid. Více informací zatím vývojáři tají, ale je jasné, že se mají fanoušci na co těšit.

Další záběry z Měsíce hry Destiny 2

Zdroj: Tisková zpráva

Destiny 2: Shadowkeep

ps4xone
Bungie, Bungie
Datum vydání hry:
1. 10. 2019
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře