Detaily o přídavcích pro Assassin´s Creed 2

novinka  2
Martin Šmíd, 17. 12. 2009 10:50
Nedávno UbiSoft oznámil, že už začátkem příštího roku vydá pro akční hit Assassin´s Creed 2 hned dva DLC balíčky, které vyjdou na Xbox Live a Playstation Network. Tyto balíčky byly dnes představeny, takže se na ně můžeme podívat.

The Battle of Forl – První ze dvou balíčků bude trošinku chudší a přinese nám jen šestici nových misí/vzpomínek. S Eziem, Machiavelli a Caterina Sforzam se vydáme přemoci bratry Orsiovi a chybět nebudou ani další zajímavé zvraty. Kromě této části budeme muset v balíčku zabránit Templářům, aby se dostali do Piece of Eden. Vývojáři dále slibují, že si v tomto balíčku znovu užijeme létajícího stroje, který vynalezl náš přítel Leonardo Da Vinci. The Battle of Forl nás vyjde na 3.99 dolarů a vyjde v polovině ledna.

Bonfire of the Vanities – Druhý balíček přinese hned deset nových misí, přičemž se během nich naučíme úplně nového skoku. Zavede nás do Florencie na stopu mnichovi Savonarolovi, skutečné historické postavě. Jak už asi tušíte, tento balíček bude dražší. Zaplatíte za něj 4.99 dolarů, což je ale pořád přijatelná cena. Bonfire of the Vanities vyjde v polovině února.

UbiSoft dále oznámil, že oba tyto balíčky nám na HDD konzole zaberou zhruba 1GB místa, takže s tím počítejte.
Zdroj: TZ

Assassin’s Creed 2

ps3x360
Ubisoft, Ubisoft Montreal
Datum vydání hry:
17. 11. 2009
KARTA HRY
9/10

Komentáře