Další týden ve znamení Ezia a Master Chiefa

novinka  18
Martin Šmíd, 12. 11. 2011 15:13
Další porci skvělých her tohoto podzimu máme za sebou, ale další už čekají. Následující týden bude ve znamení hlavně zabijáků Ezia a Altaira. Příběhy obou dvou budou ukončeny a určitě by si fanoušek neměl tuto hru nechat ujít. My ji už testujeme několik dnů, a zatím se zdá, že půjde o více než důstojné zakončení, možná vůbec nejlepší hru z této série, která na vás bude házet jeden emocionálně vypjatý moment za druhým. Recenzi vám přineseme v pondělí, ale už nyní můžeme prozradit, že budou padat vysoké známky. Testovali jsme rovněž obě konzolové verze a po grafické stránce i frameratu jsou na tom stejně. PS3 verze ovšem obsahuje bonus v podobě prvního dílu, který si nainstalujete ze speciální sekce Blu-ray disku. Objednávat můžete kliknutím na http://www.gameleader.cz/?loc=search&search_keyword=Assassin's%20Creed:%20Revelations .

Svůj velký návrat bude slavit i Master Chief v očekávaném remaku prvního Halo. Po audiovizuální stránce vylepšený začátek této spopulární série je dalším kandidátem na nákup. Embargo na recenzi končí rovněž v pondělí, ale my vám ji přineseme v úterý, protože si myslíme, že Ezio má menší přednost.

Mezi další hry, které si určitě zaslouží vaší pozornost, patří Saints Row: The Third - http://www.gameleader.cz/?loc=search&search_keyword=Saints%20Row:%20The%20Third a Need For Speed: The Run - http://www.gameleader.cz/?loc=search&search_keyword=Need%20For%20Speed:%20The%20Run%20-%20Limited%20Edition .
Zdroj: konzolista.cz

Assassin’s Creed: Revelations

ps3x360
UbiSoft, UbiSoft
Datum vydání hry:
15. 11. 2011
KARTA HRY
9/10

Komentáře