Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate se připomíná novým trailerem

novinka  4
Martin Šmíd, 22. 1. 2013 14:00
Ještě než si budeme moci zahrát hratelnou demoverzi na Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate, která vyjde v následujících týdnech na eShopu, a následně i finální verzi, vydalo dnes Konami nový trailer, který blížící se vydání připomíná novými gameplay záběry, ale i několika zmínkami o hlavních hrdinech a příběhovém pozadí. Trailer je rozhodně povedený, takže pokud o nákupu uvažujete, rozhodně se na něj podívejte. Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate vyjde 8. března exkluzivně na kapesní konzoli Nintendo 3DS. Dobrou zprávou určitě je, že hru bude v Evropě distribuovat přímo Nintendo, takže u nás hru doveze oficiálně Conquest. Pokud by Castlevanii vydávalo přímo Konami, museli bychom se spolehnout na dovoz obchodů nebo učinit objednávku v zahraničí.

V Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate na sebe vezmete roli několika postav z klanu Belmontů, z nichž každá má širokou škálu rozličných schopností. Se strategickým bojovým systémem objevíte nečekaně propracované úrovně a setkáte se s těžko přemožitelnými bossy. Akce se odehrává v unikátní atmosféře, kterou nabízí 3D grafika ve vysokém rozlišení, těšit se můžete i na plošinovkové pasáže, které volně přechází v plnohodnotné 3D bitvy.

Tato hra vychází právě 25 let po vydání Castlevania: Lords of Shadow a odhaluje příběh Simona Trevora, potomků Gabriela Belmonta, kteří bojují ve svém vlastní příběhu, aby odhalili svůj vlastní šokující osud. Trevor Belmont, rytíř Brotherhood of Light, se vydává na cestu, aby pomstil svou matku, kterou zabil jeho otec. Ten se vrátil po letech z vyhnanství, aby se usadil v tajemném zámku. Gabriel Belmont, který je nyní mocný upír Dracula, vyhlásí válku Brotherhoodu a přichystá tak katastrofální souboj mezi otcem a synem.

Laurent Fischer, výkonný ředitel pro Marketing, PR & Distributor Markets z Nintenda of Europe k partnerství s firmou Konami říká: “Je zde bohatá historie za hrami ze série Castlevania. Sahá až po původní hru, která vyšla pro NES v osmdesátých letech. Jsme velmi pyšní na naše partnerství, které znovu s Konami vzniklo, abychom mohli přinést na trh nejnovější hru z této série pro Nintendo 3DS.”

Shinji Hirano, evropský president Konami Digital Entertainment GmbH, dodává: “Nintendo 3DS je perfektní platformou pro nejnovější vydání série Castlevania: Lords of Shadow. Díky unikátní schopnosti 3D zobrazení a grafickému výkonu to bude nejlépe vypadající Castlevania, která kdy vznikla a přinese fanouškům skvělou akci na cesty.”

Zdroj: vg247

Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate

ps3x3603ds
Konami, Mercury Steam
Datum vydání hry:
9. 3. 2013
KARTA HRY
7/10

Komentáře