Byleth se dostane koncem měsíce do Super Smash Bros. Ultimate, oznámeny další novinky

novinka  0
Martin Šmíd, 16. 1. 2020 15:38
Nintendo dnes během svého nového speciálního Directu ke hře Super Smash Bros. Ultimate oznámilo, že dalším dodatečným bojovníkem je Byleth ze hry Fire Emblem: Three Houses, který bude existovat v mužské i ženské podobě. Jde tak o sedmého hrdinu ze série Fire Emblem, která se dostane do hry. Byleth je velmi rychlý bojovník, který umí útočit na krátkou i delší vzdálenost. Byleth se dostane do hry už 28. ledna jako součást Challenger Packu 5 za 5.99 euro, který obsahuje i novou arénu Garreg Mach Monaster. Je ale možné i zakoupit výhodnější Fighter Pass, obsahující i další dodatečné bojovníky. Níže se podívejte na dnešní prezentaci s kompletním představením nového bojovníka.

Byleth ovšem není jedinou novinkou, která se do hry dostane společně s novou úrovní. Mii postavičky dostanou spoustu kosmetických doplňků, inspirovaných hrami jako Cuphead (společně s novým songem), Rabbids, Assassin’s Creed nebo Mega Man.  Všechny nové skiny budou dostupné od 28. ledna.

Dále jsme se dozvěděli, že už brzy budou dostupné nové amiibo figurky – Richter a Dark Samus.

Na úplný závěr bylo oznámeno, že vývojáři pracují i nadále na novém obsahu, který se dostane do hry v následujících měsících. Vývojáři připravují hned 6 dalších bojovníků s novými úrovněmi v rámci Challenger Packů. 


Zdroj: Tisková zpráva

Super Smash Bros. Ultimate

nsw
Nintendo, Nintendo
Datum vydání hry:
9. 12. 2018
Žánr:
Bojovka
KARTA HRY
10/10

Komentáře