Bungie odkládá velké rozšíření The Witch Queen pro Destiny 2 na příští rok, novinky o budoucnosti hry

novinka  6
Martin Šmíd, 25. 2. 2021 19:39
Studio Bungie před malou chvilkou oznámilo, že se fanoušci akční hry Destiny 2 letos nedočkají slíbeného velkého rozšíření The Witch Queen. Bylo totiž odloženo na začátek příštího roku, aby vývojáři mohli vše doladit a nabídnout hráčům strhující zápletku, na kterou čekali řadu let. „V létě minulého roku jsme nastínili novou éru Destiny, která začala rozšířením Beyond Light a bude pokračovat s rozšířeními The Witch Queen a Lightfall. Když jsme začali rozšiřovat produkci The Witch Queen, učinili jsme důležité rozhodnutí, a to přesunout rozšíření na začátek roku 2022. Zároveň jsme si uvědomili, že po Lightfallu musíme přinést ještě další neohlášenou kapitolu, abychom mohli dokončit naší Destiny ságu,“ stojí v oznámení. V něm vývojáři ještě říkají, že rozšíření The Witch Queen je velmi důležité pro celou značku Destiny a uzavře mnoho příběhů z posledních let. I proto na něj budou potřebovat více času, přičemž vývoj byl do značné míry ovlivněn i současnou pandemií.

Další informace o připravovaných novinkách pro Destiny 2

  • Cross-play bude dostupný od 15 sezóny. Díky němu budou moci hrát hráči PvE aktivity bez ohledu na platformu. Co se týče cruciblu, u něj bude automatický cross-play pouze mezi konzolemi PlayStation a Xbox. Konzolisté ovšem budou moci hrát i s PC hráči, pokud je přímo pozvou. Konzolisté se tak nemusejí bát, že se spuštěním cross-play funkce budou hrát automaticky s cheatery, jimiž je PC verze hry doslova promořená. 
  • Ikora Rey nebyla v posledních měsících moc využívána, ale to se změní. V The Witch Queen bude hrát klíčovou roli.
  • V Beyond Light byla představena Stasis podtřída. Brzy se ve hře objeví i Stasis zbraně. Začnou se objevovat od patnácté sezóny.
  • V současné sezóně vývojáři zavedli pozlacený systém titulů. Od další sezóny bude u každého titulu i označeno, kolikrát ho na pozlacenou verzi hráč získal.
  • V další sezóně se do hry vrátí Ada-1, která umožní přeměnit jakýkoliv gear ve sbírce na ornament. Tento systém se bude jmenovat Armor Synthesis.
  • V příští sezóně se vrátí do hry raid Vault of Glass z prvního Destiny. Vývojáři plánují do konce roku vydat i jeho těžší Master verzi.

Zdroj: Tisková zpráva

Destiny 2: The Witch Queen

ps4xoneps5xsx
Sony Interactive Entertainment, Bungie
Datum vydání hry:
22. 2. 2022
Žánr:
Střílečka, RPG, Taktická, Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře