Bulletstorm dostane demoverzi - UPDATE obsahu

novinka  7
Martin Šmíd, 14. 1. 2011 13:30
Electronic Arts dnes oznámila, že očekávaná akční hra Bulletstorm od People Can Fly a Epic Games dostane demoverzi. Ta by měla doputovat na služby Xbox Live a Playstation Network už 25. ledna. Demoverze by mělo přinést jednu celou úroveň, kde si budete moci vyzkoušet hratelnost a dokonce 45 speciálních pohybů hlavního hrdiny. Bohužel více už o demoverzi nevíme, ale to není zase tak podstatné, hlavní je, že bude a hráči si budou moci hru vyzkoušet před vydáním. Plná verze Bulletstormu vyjde už 22. února.

UPDATE: Demo Bulletstorm obsahuje část módu Echo, kde hráči v roli někdejšího velitele oddílu Dead Echo Graysona Hunta procházejí zřícenou budovou na kdysi rajsky krásné planetě Stygia. Musejí přitom využívat herní systém „Skillshot“, který je hlavní prvkem Bulletstorm. Jeho podstatou je likvidace nepřátel co možná nejvynalézavějšími způsoby k získání maximálního počtu bodů, za které lze následně rozšiřovat a vylepšovat arzenál smrtících zbraní. Patří do něj například futuristická útočná puška Peace Maker Carbine, Flail Gun, vystřelující páry granátů spojené řetězem, či Screamer, vysoce účinný revolver, který dokáže nadělat z nepřítele doslova sekanou.

V módu Echo mohou hráči soutěžit s přáteli o prvenství v celkovém skóre nebo počtu dosažených mistrovských zásahů (skillshots). Demo obsahuje více než 45 „skillshotů“ a je na každém hráči, aby se v Bulletstorm popral s hlavním mottem „Kill With Skill“ podle svého – počet možností stylového a vynalézavého odpravení nepřátel je prakticky neomezený. V demu Bulletstorm si hráči mohou rovněž odemknout upgrady (odlišné pro každou platformu) k použití v módu Anarchy, např. Crimson Leash nebo Stealth Armor, pokud si zakoupí plnou hru.
Zdroj: eurogamer.pt

Bulletstorm

ps3x360
Electronic Arts, People Can Fly
Datum vydání hry:
22. 2. 2011
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
8/10

Komentáře