Borderlands 3 dostane v září čtvrté rozšíření

novinka  7
Martin Šmíd, 25. 8. 2020 17:00
Studio Gearbox dnes oznámilo, že jeho úspěšná akční hra Borderlands 3 dostane 10. září čtvrté velké rozšíření, které se bude jmenovat Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck. To je součástí Season Passu. „Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck se odvažuje zeptat: co dělá krvežíznivé psycha z Borderlands tak rovnoměrně nepříčetné? Brilantní vědkyně Patricia Tannis věří, že jejich šílenství pramení ze znalostí mystického místa, které nazývá “Vaulthalla,” a klíč k odhalení tohoto legendárního místa leží v mysli Kriega, nejvíce badass psycha všech dob. Tannis vás tedy přirozeně posílá na misi do Kriegovy chaotické mysli hledat stopy. Pouze tím, že přežijete nebezpečí Kriegova zkrouceného vnitřního světa, můžete sklízet plody Vaulthally,“ stojí v popisku rozšíření.

Trailer na rozšíření

Popisek od vydavatele hry 

Pomozte oběma stranám Kriegovy duální psychiky zpracovat jeho traumatické vzpomínky rozstřílením jeho vnitřních démonů na kusy, a pokuste se nepodlehnout šílenství v Kriegovi roztříštěné mysli zatímco:

  • budete cestovat přes mnoho pohledů na Kriegovu psychiku, kde je cokoli možné a pravděpodobně velmi násilné

  • zažijte svět, jak ho vidí Krieg, včetně jeho vnímání postav oblíbených fanoušky, jako je Maya - světlo jeho zkrouceného života

  • překonejte obrovské množství životu ohrožujících výplodů Kriegovi mysli

  • rozšiřte Kriegovu mysl a Tannisův výzkum v neskutečných vedlejších misích a Crew Challenges

  • získejte silné legendární zbraně a vybavení, které budou podle Tannis fungovat i mimo Kriegovo vědomí

  • objevte nové kosmetické předměty obsahující Vault Hunter hlavy a obleky (skiny) postav.

Nevlastníte season pass? Žádný strach – 10. Září přibude také zvýšení maximální úrovně, které bude zdarma pro všechny hráče Borderlands 3. Strop bude zvýšen o 5 levelů, díky tomu je 65 nejnovější nejvyšší úroveň pro hráče a vybavení. Nejen, že se jedná o největší jednorázové zvýšení stropu od spuštění, je to také poslední plánované zvýšení stropu úrovně - alespoň v dohledné budoucnosti.


Zdroj: Tisková zpráva

Borderlands 3

ps4xone
2K Games, Gearbox
Datum vydání hry:
13. 9. 2019
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
8/10

Komentáře