Bomba dne - EA: Vítejte doma, Weste a Zampello - Respawn Entertainment

novinka  22
Martin Šmíd, 12. 4. 2010 16:24
Jason West a Vince Zampella, tvůrci populární Call of Duty série, dnes oznámili, že založili svoje nové herní studio, které nese název Respawn Entertainment. Studio bude podle informací z tiskové zprávy vytvářet AAA tituly pro herní konzole Playstation 3 a Xbox 360, přičemž je bude vydávat herní vydavatel EA.

„Respawn Entertainment je pro Jasona a mě nový začátek. Posledních 10 let jsme vedli skvělý tým a vytvořili epickou herní sérii Call of Duty. Jsme hrozně pyšní na to, co se nám podařilo, a jsme rádi, že naše hry si užívají miliony hráčů. Doufejme, že se nám podaří znovu otevřít nové studio, najmout skvělé vývojáře a s EA vytvořit další řadu skvělých her,“ řekl v tiskové zprávě Vince Zampella.

„Toto je začátek velkého partnerství, od kterého se čeká vytváření velkolepých her. Jason a Vince jsou top vývojáři v našem průmyslu. V EA jsme poctěni tím, že můžeme být jejich partnery a poskytnout jim podporu, aby se mohli vrátit k vývoji neuvěřitelných her,“ řekl Frank Gibeau, prezident EA Games.

Uvidíme, jestli v budoucnu uvidíme přechod vývojářů z Infinity Ward do Respawn Entertainment. Docela bychom si na to i vsadili, po neshodách, které mají vývojáři s Activisionem.
Zdroj: vg247

Titanfall

x360xone
EA Games, Respawn Entertainment
Datum vydání hry:
13. 3. 2014
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
9/10

Komentáře