Bioware oznamuje anime film podle Mass Effectu

novinka  4
Martin Šmíd, 8. 4. 2011 9:00
Studio BioWare oznámilo, že se dohodlo s FUNimation Entertainment na natočení anime filmu na motivy Mass Effectu. Jako koproducent byla k účasti na tvorbě filmu přizvána mezinárodní produkční společnost T.O Entertainment se sídlem v Tokiu. Děj filmu a velkolepá dobrodružství hlavních hrdinů se budou odehrávat v tradičním prostředí sci-fi světa Mass Effect, plného nebezpečných forem mimozemského života a dosud neprozkoumaných planet. „V posledních několika letech jsme představili různé části světa Mass Effect prostřednictvím několika médií. Rozšíření příběhů v oblasti anime filmu je pro nás další skvělou příležitostí,“ uvedl k oznámení dohody Casey Hudson, výkonný producent série Mass Effect. „Partnerství s FUNimation je zárukou toho, že obsahově velmi bohatý svět Mass Effectu bude ztvárněn v té nejvyšší kvalitě a s důrazem na detail, jaký proslavil hry série Mass Effect.“

„Vznik tohoto filmu umožňuje především existence obrovské a nesmírně oddané komunity hráčů série Mass Effect,“ řekl Gen Fukunaga, prezident a výkonný ředitel FUNimation. „Vedle již běžící produkce videa Dragon Age se velmi těšíme na další projekt s týmem studia BioWare a otevření další kapitoly v tomto báječném sci-fi světě.“ Uvedení filmu do digitální a domácí distribuce je plánováno na léto 2012.

Když už jsme u Mass Effectu, tak se můžete podívat ještě na obal magazínu GameInformer, který odhalí třetí díl - http://farm6.static.flickr.com/5309/5597813103_063b9706d3_b.jpg .
Zdroj: Tisková zpráva

Mass Effect 3

ps3x360wiiu
EA, Bioware
Datum vydání hry:
9. 3. 2012
Žánr:
Střílečka, RPG, Adventura
KARTA HRY
10/10

Komentáře