Během PlayStation Showcase se ukázaly i hry pro PlayStation VR2 - Beat Saber, Arizona Sunshine 2 nebo Resident Evil 4

novinka  17
Martin Šmíd, 25. 5. 2023 0:00
Sony se během své prezentace PlayStation Showcase několik minut zaměřila i na nové hry pro headset PlayStation VR2, které vyjdou v následujících měsících. Nejprve jsme viděli záběry z VR režimu remaku hry Resident Evil 4, který je ve vývoji a zatím nemá stanovené datum vydání. Pak došlo i na oznámení zombie akce Arizona Sunshine 2 a dočkali jsme se teaseru na Five Nights at Freddy's Help Wanted 2. Prezentace pokračovala první pořádnou ukázku ze střílečky Crossfire: Sierra Squad a nechyběla ani nedávno oznámená akce Synapse, která vyjde už začátkem července. Na samotný závěr byl puštěn i trailer na hru Beat Saber, jejíž PlayStation VR2 verze vychází právě dnes.

První ukázka na VR režim remaku Resident Evil 4, který bude dostupný v následujících měsících. Majitelé hry si ho budou moci stáhnout bez dalšího poplatku, přičemž dle vývojářů VR režim nabídne ještě lepší ponoření do světa hry. Nejen díky pohledu z vlastních očí, ale také skrze využití haptiky a ovladačů PSVR2 Sense.

Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 je pokračování děsivého VR zážitku, které přináší několik nových miniher, ve kterých se setkáte tváří v tvář se známými postavami a likacemi z minulosti. V nové práci však není vše tak, jak se zdá. Bude na vás, abyste se prodrali hrůzami a zjistili pravdu," stojí v popisku hry.

Arizona Sunshine II je pokračování nejprodávanější zombie survival akce pro virtuální realitu. Vítejte zpět ve sluncem políbené a zombifikované Arizoně. V postapokalyptickém světě, kde se počítá každá kulka, zažijete vzrušení z realistického boje, při kterém budete ovládat zcela nové i fanoušky oblíbené zbraně - od brokovnic po mačety a plamenomety. Zcela nový systém boje zblízka vás posune až na samou hranici vašich možností, zatímco budete zabíjet Fredy (zombie, pokud to nevíte) jako nikdy předtím v plném next-gen provedení,“ stojí v popisku vývojářů. 

„Ve hře CROSSFIRE: Sierra Squad jste velitelem elitního polovojenského týmu v rámci organizace Global Risk, který čelí nečekanému střetu s konkurenční organizací Black List. Pokud máte rádi kooperaci, máme pro vás nabídku. Kromě 13 misí v kampani pro jednoho hráče si můžeš přizvat kamaráda do kooperace pro 2 hráče a zdolat 50 misí společně. Nebo seberte pár kamarádů a pusťte se do režimu Hordy, podporující až čtyři hráče,“ stojí v popisku hry. Ta vyjde letos v létě, přesné datum bude stanoveno. 

„David Hayter (hlas Snakea z Metal Gear Solid a uznávaný scénárista X-Menů a Watchmenů) hraje plukovníka Petera Conrada, kdysi respektovaného velitele black ops, který mezitím zběhl a stal se nepřítelem státu. Jeho stále šílenější myšlení vede k tomu, že vyhrožuje rozpoutáním Armagedonu. Ve hře Synapse se hráči ujmou role vysoce vyškoleného agenta, který má za úkol proniknout do plukovníkovy mysli a získat z ní důležité informace, které ukončí jeho plány na masové ničení.“

Hra Beat Saber je od dnešního dne dostupná pro PlayStation VR2, zároveň s balíčkem Queen Music Pack.


Zdroj: TZ

Komentáře