Animované filmečky přibližují národy a kultury ve hře Starfield

novinka  2
Martin Šmíd, 25. 7. 2023 16:15
Vývojáři z Bethesda Game Studios dnes zveřejnili hned tři animované filmečky ke své připravované sci-fi akční RPG hře Starfield, v nichž je možné se dozvědět více o národech a kulturách. „Sledujte dovážkového pilota, který na New Atlantis hledá vzrušující život elity; opuštěného sirotka, který hledá cestu z Akila City; a dvě pouliční krysy, které se snaží přežít v podměstí Neonu,“ stojí v popisku. Zmíněná videa naleznete níže v novince.

Supra Et Ultra

Ve městě New Atlantis, hlavním městě Sjednocených kolonií, se kurýrní pilot jménem Kent snaží žít v té nejžádanější části Obydlených soustav. Poté, co se Kent přidá k UC Vanguard a snaží se propracovat mezi elitu hlavního města, si rychle uvědomí, že doopravdy toužil po dobrodružství, jež na něj čekají mimo planetu.


Kde se rodí naděje

Vanna – sirotek v Akila City po slavných koloniálních válkách – se zoufale snaží objevovat hvězdy a v cestě jí stojí jediná věc: funkční loď. Její pátrání po opravných součástkách ji zavede po celém městě a také do nečekaného nebezpečí, zatímco se bude blížit splnění svého snu.


Ruka, která krmí

Dvě pouliční krysy z Neonu Ada a Harper jsou partneři ve zločinu, kteří se snaží přežít díky okrádání zámožných návštěvníků večírků, kteří se do „města rozkoše“ přicházejí uvolnit. Když Ada stane před morálním dilematem, rychle upoutá pozornost vševidoucí firmy Ryujin Industries, díky čemuž získá zajímavou novou příležitost. Ale za jakou cenu?


Zdroj: TZ

Starfield

xsx
Bethesda Softworks, Bethesda Game Studios
Datum vydání hry:
6. 9. 2023
Žánr:
RPG, Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře