9 minut dlouhý trailer na akční RPG hru SAND LAND

novinka  0
Martin Šmíd, 19. 2. 2024 16:19
Herní vydavatel Bandai Namco dnes zveřejnil hned 9 minut dlouhý trailer na hru SAND LAND, v němž se zaměřuje na představení náplně hry, ať už jde o příběh, postavy nebo samotnou hratelnost. Na trailer se můžete podívat níže v novince, kam přikládáme i oficiální popisek distributora. Hra SAND LAND vyjde v Evropě 26. dubna letošního roku, a to pro PC i konzole PlayStation 5, PlayStation 4 a Xbox Series X/S.

Popisek z dnešní tiskové zprávy

Během jejich epické cesty plné nepřátel, jako jsou příšery, bandité a královská armáda, budou muset hráči vzít věci do vlastních rukou, aby je porazili. V bojovém režimu je Belzebub rázný bojovník, který používá silné útoky, ale také nenápadnost, aby nepřítele rychle zlikvidoval. Zkušenosti získané po každé bitvě umožňují hráčům postupně posilovat a získávat nové unikátní schopnosti pro něj i jeho společníky.

Kromě toho jsou ve hře neuvěřitelně vynalézavými nástroji také vozidla. S pomocí nového spojence jménem Ann je lze upravovat a vylepšovat, abyste mohli objevovat nové lokace a bojovat s nepřáteli, kteří budou jen těžší, jak se parta začne vydávat do zelenějších a bujnějších území.

Stroje a bojové dovednosti nebudou jediné, které bude třeba vylepšit, protože Belzebub a jeho přátelé narazí na opuštěné město Spino. Navzdory jeho současnému stavu je plné potenciálu, aby mu hráči vdechli zpět život a nazvali ho domovem. S postupem dobrodružství se město bude rozrůstat a vyvíjet, přibudou noví obchodníci, úkoly a možnosti, jak se připravit před dalším dobrodružstvím.

Zdroj: TZ

SAND LAND

ps5xsxps4xone
Bandai Namco Entertainment, ILCA
Datum vydání hry:
26. 4. 2024
Žánr:
RPG
KARTA HRY
7/10

Komentáře