SingStar: Ultimate Party má datum vydání

novinka  1
Martin Šmíd, 16. 9. 2014 16:15
Už nějakou dobu víme, že pro konzole PlayStation 4 a PlayStation 3 vzniká nový díl z oblíbené série SingStar s podtitulem Ultimate Party, k němuž budete muset mít chytrý telefon s operačním systémem Android nebo iOS jako mikrofon. Dnes Sony oznámila, že hra se dostane do prodeje už 29. října, vyjde klasicky na disku, přičemž bude v základu obsahovat třicet vybraných skladeb, na jejichž seznam se můžete podívat níže v novince. Další skladby budou následovat po vydání.

Tisková zpráva
Společnost Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) dnes odhalila zcela novou, vylepšenou verzi hry SingStar a oznámila, že SingStar: Ultimate Party disc edition na PlayStation®4 (PS4) se v České republice a na Slovensku objeví poprvé 29. října. U příležitosti návratu SingStar budou mít fanoušci možnost vyhrát v exkluzivní soutěži zahájené 21. září životní zážitek se SingStar.

SingStar: Ultimate Party disc edition pro PS4* obsahuje 30 nejúžasnějších nových skladeb spolu s klasickými hity z posledních 10 let SingStar. V čele zástupů interpretů, kteří se na vás chystají, jsou globální superhvězdy Demi Lovato, Avicii, Ed Sheeran, Lady Gaga, Pharrell Williams či Disclosure. Disk s působivým seznamem 30 skladeb hráčům umožní vrhnout se rovnýma nohama do pravé pěvecké SingStar párty a užít si zábavu s aktuálním výběrem hitů.

Impozantní sociální funkce PS4 jsou pevně spjaty s inovacemi, které na vás čekají v nové verzi SingStar, spolu s celou řadou nových funkcí, které jsou úzce spojené se sociálními sítěmi. Bezplatná doprovodná aplikace dokáže rychle proměnit jakékoli zařízení s operačním systémem Android či iOS na mikrofon, díky čemuž jsou zážitky se hrou SingStar ještě mnohem spontánnější, než bývaly. Hráči mohou zpívat s přáteli, pouhým zmáčknutím tlačítka sdílet své výkony na sociálních sítích, soutěžit s přáteli o lepší skóre a pomocí kamery pro PS4 pořizovat snímky a videa z nejlepších okamžiků svých vystoupení. Bezplatná aplikace SingStar navíc hráčům umožní vytvářet a upravovat jejich vlastní seznamy skladeb, takže párty už nikdy neskončí!

Seznam skladeb
5 Seconds of Summer – She Looks So Perfect
Avicii – Hey Brother
Bridgit Mendler – Ready Or Not
Carly Rae Jepsen – Call Me Maybe
Clean Bandit Feat. Jess Glynne – Rather Be
Coldplay - Magic
Demi Lovato – Let It Go
Disclosure Feat. AlunaGeorge – White Noise
Ed Sheeran – Lego House
Ellie Goulding – Burn
Icona Pop Feat. Charli XCX – I Love It
John Newman – Love Me Again
Kylie Minogue – Can’t Get You Out Of My Head
Lady Gaga – Born This Way
Lionel Richie – Hello
Lorde – Royals
Naughty Boy Feat. Sam Smith – La La La
Olly Murs – Dear Darlin’
One Direction – Best Song Ever
One Republic – Counting Stars
P!nk Feat. Nate Ruess – Just Give Me A Reason
Paramore – Still Into You
Pet Shop Boys & Dusty Springfield – What Have I Done To Deserve This?
Pharrell Williams – Happy
Plan B – She Said
Selena Gomez – Come And Get It
Swedish House Mafia Feat. John Martin – Don’t You Worry Child
The Lumineers – Ho Hey
TLC – No Scrubs
Train – Drive By

Zdroj: null

SingStar: Ultimate Party

ps4ps3
SCEE, Sony London Studio
Datum vydání hry:
29. 10. 2014
Žánr:
Hudební
KARTA HRY
7/10

Komentáře